JiL.al - Jeto i Lumtur

Shoqëria vërtetë nuk njehë zili…”Thënie Për Miqësinë”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Miqtë janë ilaçi për një zemër të lënduar dhe vitamina për një shpirt të pashpresë”.

“Miqtë e vërtetë janë të vështirë për t’u gjetur, shumë të vështirë për t’i lënë të shkojnë dhe e pamundur të harrohen”.

“Miqtë tregojnë dashurinë e tyre në momente telashi, jo lumturie”.

“Miqtë e vërtetë nuk janë asnjëherë të ndarë. Ndoshta të ndarë nga distance, por jo nga zemra”.

“Shoqëria nuk është një gjë e madhe. Është bashkimi i miliona gjërave të vogla”.

“Miqtë e vërtetë nuk ndihen keq, kur ti i shan. Ata buzëqeshin dhe të quajnë ty diçka më të rëndë më vonë”.

“Miqësia ka të bëjë me besimin ndaj njëri-tjetrit, ndihmën ndaj njëri-tjetrit, dashurinë ndaj njëri-tjetrit dhe çmenduritë që kaloni së bashku”.

“Janë miqtë që takojmë përgjatë rrugës që na bëjnë ta vlerësojmë rrugëtimin tonë”.

“Miqtë e mirë janë si yjet. Nuk i shohim përherë, por ne e dimë se ata janë gjithmonë në qiell”.

“Një mik i vërtetë të pranon për atë që je dhe të ndihmon për t’u bërë a/ajo që do të bëhesh”.

Nga Jeto I Lumtur.al

 

Nuk ka asgjë që të ketë më tepër vlerë, se sa shoqëria e vërtetë” - bota.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top