JiL.al - Jeto i Lumtur

SHUMËNJEREZ DUHEN NDERUAR JO SEPSE BEJNË MIRË, POR SEPSE NUK BËJNË KEQ.”Thënie Motivuese”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email
Një ditë pa të qeshura është një ditë e humbur kot. – Charlie Chaplin

Çdo mëngjes ne lindim përsëri. Ajo që ne bëjmë sot është ajo që ka më shumë rëndësi. – Buda

Çfarë ka në anën tjetër të frikës? Asgjë. – Jamie Foxx

Askush nuk ju detyrohet për asgjë. – Amelia Boone

Nëse po ndryshoni botën, jeni duke punuar për gjëra të rëndësishme. Do të jeni të lumtur për t’u çuar çdo mëngjes. – Larry Page

Nëse doni të bëni ëndrrat tuaja realitet, gjëja e parë që duhet të bëni është të zgjoheni. – J.M. Power

Kur ngriheni çdo mëngjes, mendoni se çfarë privilegji i paçmuar është që jeni gjallë; që merrni frymë, që mendoni, që shijoni jetën dhe që dashuroni. – Marcus Aurelius

Bota ndryshon me shembullin tuaj, jo me mendimin tuaj. – Paulo Coelho

Me ditën e re vijnë forca dhe mendimet e reja. – Eleanor Roosevelt
Jeto I Lumtur
Scroll to Top