JiL.al - Jeto i Lumtur

Si bien burrat në dashuri… Psikologjia e trurit mashkullor..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Çmendurisht i dashuruar! 8 gjëra që bën një burrë kur të do! - Top Channel

 

Pavarësisht nga ajo që na është thënë, ndërsa ka dallime shoqërore në rolet dhe sjelljet gjinore, burrat dhe gratë janë kryesisht të njëjtë neurologjikisht. Kjo është e rëndësishme të kemi parasysh kur shqyrtojmë dallimet gjinore.

Pra, si ta dalloni nëse një burrë po bie në dashuri me ju?

Këtu janë disa mënyra se si burrat do të tregojnë interesin e tyre për ju dhe dashurinë për ju:

Ai ju pyet për të ardhmen. Kur bëhet fjalë për të kuptuar meshkujt që janë beqarë, shumë prej tyre përpiqen të jetojnë dhe të planifikojnë vetë. Kur ai ju pyet për të ardhmen, kjo mund të jetë një shenjë e qartë se ai dëshiron të ndërtojë një të ardhme me ju.

Ai do të dalë nga zona e tij e rehatisë për ju. Kur bëhet fjalë për dashurinë dhe marrëdhëniet, meshkujt që bien thellë në dashuri do të kenë më pak frikë të provojnë gjëra të reja. Një djalë që nuk udhëton shumë mund të dëshirojë të udhëtojë më shumë me ju. Ai mund të dëshirojë të hipë në atë udhëtim nga i cili ka frikë.

Kur shihni një burrë të dashurohet me një grua, ai zakonisht do t’ju referohet si “ne”. Kjo do të thotë që burri ju mendon si një njësi e vetme, gjë që mund të mos e bëjë me shumë gra.

Kur djemtë bien në dashuri me ju, ata mund të heqin dorë nga gjithçka që bëjnë për të folur me ju. Kjo nuk do të thotë se nuk duhet t’i jepni një mashkulli kohë për të shijuar hobet e tij, por do të thotë që ai do të gjejë kohë që të flasë shpesh me ju.

Ai do të flasë shumë për ju me miqtë dhe familjen e tij. Kur djemtë bien në dashuri, kjo do të thotë se ai do të dëshirojë t’u tregojë miqve dhe familjes së tij për ju.

Kur djemtë bien në dashuri, duan ta bëjnë gruan të lumtur. Kjo nuk do të thotë se një burrë duhet të sakrifikojë lumturinë e tij për ta bërë gruan të lumtur, por do të thotë se burri do të dëshirojë të bëjë më shumë për t’ju bërë të lumtur.

Scroll to Top