JiL.al - Jeto i Lumtur

Si ta dalloni nëse një mashkull ka rërë në dashuri me ju, nëpërmjet gjuhës së tij të trupit.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Gjuha tërheqëse e trupit mashkullor fillon në sytë e tij. Burri është shumë vizual dhe kjo shfaqet gjithmonë. Le të shohim disa mënyra se si një djalë ju shikon kur ju pëlqen.

Gjuha e trupit mashkullor në dashuri nuk është gjë tjetër veçse rituali i çiftëzimit të njeriut. Burri dhe gruaja kur arrijnë pjekurinë kërkojnë gjithmonë të tërheqin partnerin e duhur.

Kur një mashkull ju shikon shpesh me një buzëqeshje, ai ju pëlqen

Në gjuhën mashkullore të trupit të tërheqjes, vështrimi i dashur dhe buzëqeshja është më themelore.

Ti shfaqesh pranë tij dhe ai papritur skuqet

Skuqja është gjithashtu pjesë e gjuhës së trupit të një mashkulli të dashuruar.

Ai përpiqet t’ju kontaktojë shumë shpesh me sy

Gjuha e trupit mashkullor në dashuri bie shumë në sy në pamj e. Sapo shfaqeni, ai ju ndjek me sy.

Pamjet e një burri kur i pëlqen një grua, fillon imiton gjestet e saj

Kur një mashkull ju shikon dhe befas fillon t’ju imitojë, është një shenjë e mirë që ju pëlqen.

Ata ju flasin, ju shikojnë, ju afrohet dhe ju prekin

Një nga qëndrimet e një mashkulli, kur të pëlqen, është se ai përpiqet të të prekë. Pamja e një mashkulli të dashuruar synon t’ju ketë pranë.

Ndërsa ai ju përshëndet, bebëzat e tij të syrit zmadhohen

Kur ka një vajzë të bukur, një burrë do ta shikojë gjithmonë atë.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top