JiL.al - Jeto i Lumtur

Si vlerë mbi vlerat… pa asnjë çmim

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Si vlerë mbi vlerat… pa asnjë çmim

Je më e bukur që kur vendose të zgjidhesh…
Të zgjedhësh veten përpara gjithçkaje.
Je shumë herë më e bukur tani që fjalët
e atij që dikur të kishte premtuar botën,
nuk të zhveshin më.
Nuk të bëjnë më të ndihesh e dobët
Nuk të bëjnë më të dyshosh tek vetja
Tek forcat e tua
Tek vendosmëria për t’ja dal
Sepse ti mund t’ja dalësh
Çdo femër ia del të hedh pas gjithçka
Të buzëqesh edhe me cimbitje zemre për atë çka ishte
Të luaj e qesh si fëmijë ndërkohë që shpirti është një i moshuar në vaj…
Dhe s’ke faj…
Asnjë femër s’ka faj kur fal vërtet gjithçka,
dhe merr asgjë pas kësaj.
Ti je e bukur…
Thjesht meriton sy që të të shohin si unike
Si bekim
Si vlerë mbi vlerat…pa asnjë çmim.

Jeto I Lumtur.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top