JiL.al - Jeto i Lumtur

Tani është koha

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Tani është koha;  Stepfan Littleword

Nëse keni diçka të veçantë që dëshironi të bëni, tani është koha. Nëse dëshironi diçka të veçantë, tani është koha. Nëse doni të bëni një ndryshim në botë, mbani mend se tani është koha! Mos u mashtroni nga ata që thonë të presësh kur të jesh më i pjekur, më i mençur apo “i sigurt”, sepse nuk funksionon kështu. Mençuria do të vijë. Forca do të vijë. Siguria do të vijë. Së pari ju duhet të filloni, të hidhni hapin e parë drejt asaj që dëshironi dhe ajo që dëshironi do t’ju vijë në rrugën tuaj.      Stephen Littleword 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top