JiL.al - Jeto i Lumtur

Te gjithëtë lëndojnë gjatë jetës: ty të mbetet veç të vendosësh se për. kë ia vlen të vuash.Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

– “E vërteta është se çdo njeri do t’ju lëndojë; ju thjesht duhet ta gjeni personin për të cilin ia vlen të vuani”

– “Madhështia e njeriut nuk qëndron në atë se sa pasuri ka, por në integritetin dhe aftësinë për të ndikuar pozitivisht te njerëzit rreth tij”

– “Disa njerëz e ndjejnë shiun, tjerët vetëm lagen”

– “Hapi sytë, shiko brenda teje. A je i/e kënaqur me jetën që je duke e jetuar?”

– “Askush përveç vetës sonë nuk mund të na lirojë mendjen”

– “Çdo njeri e ka të drejtën ta caktojë fatin e vet’

– “Njeriu është univers brenda vetvetes”

– “Asnjëherë nuk e dini sa të fortë jeni derisa të qenit të fortë është zgjedhja juaj e vetme”

– “Ditën që ndaloni së garuari është dita kur e fitoni garën”.

– “Një gjë e mirë rreth muzikës është se kur ju godet, ju nuk ndjeni dhimbje”

 

“Ai nuk është i përkryer. As ju nuk jeni e tillë. Të dy së bashku nuk do të jeni kurrë të përsosur.
Por, nëse ai ju bën për të qeshur të paktën një herë, ju bën të mendoheni dy herë, dhe pranon se është njerëzor e gabon, shtrëngojëni fort dhe jepini sa keni mundësi.

 Bob Marley

 

Bob Marley's Exodus: An album that defined the 20th Century - BBC Culture

 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top