JiL.al - Jeto i Lumtur

“Të kam dashur dje, ende të dua, të kam dashur gjithmonë dhe do të të dua gjithmonë.Thënie Për Dashurinë..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

“Të kam dashur dje, ende të dua, të kam dashur gjithmonë dhe do të të dua gjithmonë.

– Elaine Davis

“Unë pashë që ti ishe perfekte, prandaj të doja. Atëherë pashë se nuk ishe perfekt dhe të doja edhe më shumë. ”

– Angelita Lim

 

“Sikur ta dinit sa shumë ju dua, çfarë romani të bukur do të jetojmë! ”

– Francis Picabia

“Unë të dua jo vetëm për atë që je, por edhe për atë që jam kur jam me ty. Unë të dua jo vetëm për atë që ke bërë me veten, por për atë që bën me mua. Unë të dua për pjesën time që ti nxjerr.

– Elizabeth Barrett Browning

“Të dua si i çmendur dhe jam këtu për të të mbajtur në krahët e mi sa të duash.” ”

– Alice Parizeau

 

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top