JiL.al - Jeto i Lumtur

TË MOSUPËLQESH NJERËZVE TË LIGJ DOTË TH0TË TË JESH DENJË PËR LËVDATË..”Thënie Të Mencura”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kur shihni një çift që ecën në rrugë, ai që është disa hapa para është bashkëshorti që është çmendur.
– Helen Rowland

 

Martesë është të marrësh dhe të japësh. Më mirë t’ia japësh ti, se ajo do ta marri gjithsesi.
– Joey Adams

Mami dhe babi ishin një çift fëmijësh kur u martuan. Ai ishte tetëmbëdhjetë, ajo ishte gjashtëmbëdhjetë, unë isha tre.
– Billie Holiday

Dashuria është e verbër, ndërsa martesa të kthen sytë.
– Agatha Kristi

Këshilla ime është që të martoheni; nëse gjeni një grua të mirë, atëherë jeni të lumtur, nëse jo, atëherë do të bëheni filozof.
– Sokrati

Kur një burrë hap derën e makinës për gruan e tij, të jini të sigurt, ose ka makinën e re ose gruan.
– Bernard Shaw

 

Jeto I Lumtur