JiL.al - Jeto i Lumtur

Tetë dobësitë më të mëdha të shenjës së Demit

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Shenjat e zodiakut të Demit (të lindura mes 20 prillit dhe 20 majit) janë ndoshta aq tokësore, të ftohta dhe të besueshme sa duken.

Por kini kujdes, sepse nëse provokoni një Dem shumë herë, do të lëshoni demin e tyre të brendshëm – dhe askush nuk do që një dem i zemëruar të sulmojë në drejtim të tyre.

Demat shquhen kur është fjala për të qëndruar në rrugën e duhur derisa të arrijnë qëllimet e tyre – veçanërisht kur kjo do të thotë se ata do ta trajtojnë veten me diçka të këndshme më pas. Nga ana tjetër, të njëjtat cilësi ndonjëherë mund të shfaqen si kokëfortësi, prandaj kujdes!

Thënë kështu, është e rëndësishme të theksohet se çdo shenjë e zodiakut ka gabimet e veta, kështu që as ata nuk shpëtojnë. Plus, urrejtja ndaj një shenje të zodiakut është me të vërtetë vetëm urrejtje për veten, duke pasur parasysh që tabelat tona të lindjes astrologjike përmbajnë të 12 shenjat. Kjo do të thotë që pikat e forta dhe të dobëta të shenjës së horoskopit Demi ndoshta vlejnë për ju në një farë mënyre, pavarësisht nëse jeni Demi apo jo.

Njohja e tyre do t’ju ndihmojë të kuptoni më mirë Demat në jetën tuaj, si dhe pjesët e sunduara nga Demi në tabelën tuaj të lindjes.

Mund të jenë kokëfortë
Nëse dini ndonjë gjë për stereotipet e shenjave të zodiakut, atëherë me siguri e dini se Demi mund të jetë mjaft kokëfortë. Atyre u pëlqen të bëjnë gjërat sipas mënyrës së tyre, dhe zakonisht nuk janë të interesuar të marrin këshilla ose të pranojnë ndihmë pasi të kenë vendosur për të arritur diçka.

Marrin gjithmonë kohën që ju duhet

Demat janë të gjithë duke bërë gjëra ngadalë por në mënyrë të qëndrueshme. Ky sistem zakonisht funksionon mirë për ta, pasi rrallë nxitojnë ose bëjnë gabime pa kuptim për shkak të lëvizjes shumë të shpejtë. Por herë pas here, ritmi i kërmillit të një Demi mund të jetë zhgënjyes për njerëzit përreth tyre. Ka një ndryshim midis marrjes së kohës dhe zvarritjes së thembrave.

Mund të mbajnë mëri

Demi përfaqësohen nga simboli i demit. Ata do të humbasin veten nëse dikush i shtyp butonat e tyre aq fort sa duhet. Dhe për fat të keq, sapo të shohin ngjyrën e kuqe, mund të jetë e vështirë për ta që të tërhiqen ose të heqin dorë nga zemërimi që është ndërtuar brenda tyre, gjë që mund të çojë në një mbajtje serioze të inatit.

Është e vështirë që ata të zgjerojnë zonat e tyre të rehatisë

Ndryshimi mund të jetë i vështirë për një Dem, veçanërisht duke pasur parasysh natyrën e tyre fikse të shenjës së zodiakut. Sidoqoftë, evolucioni është një pjesë e domosdoshme e jetës, kështu që është e rëndësishme që këta Dema ndonjëherë kokëfortë të mos pengojnë rritjen e tyre duke refuzuar të dalin jashtë zonave të tyre të rehatisë. Nëse jeni Dema, sfidoni veten të provoni gjëra të reja rregullisht dhe të liroheni nga rutina juaj e zakonshme

Mund të jenë pak materialistë

Si shenja të zodiakut të tokës, Demi thjesht nuk mund të ndihmojë faktin se ata janë të preokupuar nga sfera materiale. Atyre u pëlqen të fitojnë para, e duan luksin dhe i tërheqin gjërat e bukura. Por nëse merren në ekstrem, këto cilësi mund të përfundojnë duke e bërë Demin pak materialist. Është e rëndësishme që ata të shikojnë përtej simboleve të statusit dhe të gjejnë vlerë edhe në gjërat e paprekshme.

Kanë tendencë ta luajnë lojë të sigurt

Marrja e rrezikut nuk është pika e fortë e Demit, pasi ata preferojnë të luajnë lojë të sigurt dhe të ndjekin rrugën me të cilën ata janë më të kënaqur. Sidoqoftë, nganjëherë dëshira e tyre për siguri mund të rezultojë që ata të jenë tepër të ngurtë. Nëse jeni Demi, mbani mend se është në rregull të marrësh një rrezik të llogaritur herë pas here. Përzierja e gjërave mund ta bëjë jetën edhe më të kënaqshme.

Ndonjëherë harrojnë vlerën e tyre

Në një ditë të mirë, Demat ecin përpara me shumë vetëbesim dhe vendosmëri. Por në një ditë të keqe, një Dem mund ta gjejë lehtë veten duke luftuar me vetëvlerësimin dhe duke u ndjerë të pasigurt për aftësitë e tyre. Planeti i tyre sundues Venusi qeveris vlerën, kështu që marrëdhënia me vlerën është ajo në të cilën do të punojnë gjatë gjithë jetës.

Mund të duhet pak kohë që ata të ndërtojnë besim

Demave u pëlqen të kujdesen për veten, që do të thotë se ata janë të kujdesshëm për t’u lënduar dhe hezitojnë të jenë të prekshëm me njerëzit shumë shpejt. Kjo është arsyeja pse nganjëherë mund të duhet shumë kohë që një Dem të krijojë një ndjenjë të fortë besimi me njerëzit në marrëdhënie. Ata kanë shumë durim, kështu që ata gjithashtu kërkojnë që miqtë dhe partnerët të jenë të durueshëm me ta.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top