JiL.al - Jeto i Lumtur

Thënie Motivues.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

1 –Suksesi nuk është përfundimtar, dështimi nuk është fatal, guximi për të vazhduar përpara ka rëndësi. – Winston Churchill

2 – Më mirë të dështosh me origjinalitet, se sa të kesh sukses me imitim. – Herman Melville

3 – Rruga te suksesi dhe rruga drejt dështimit janë pothuajse gjithnjë e njëjta. – Colin Davis

4 – Suksesi zakonisht u shkon atyre që janë duke e kërkuar. – Henry Thoreau

5 – Mundësitë nuk ndodhin, ne i krijojmë. – Chris Grosser

6 – Mos ki frikë të heqësh dorë nga e mira për të shkuar drejt një të mire më të madhe. – John Rockefeller

7 – Kam zbuluar se sa më shumë punoj, aq më fat kam. – Thomas Jefferson

8 – Ka dy tipe njerëzish që do të thonë se nuk mund të bësh diferencën në botë: ata që kanë frikë të provojnë dhe ata që kanë frikë nga suksesi jot. – Ray Goforth

9 – Njerëzit e suksesshëm bëjnë atë që njerëzit e pasuksesshëm nuk bëjnë. Mos uro që të ishte më e lehtë, uro që ti të ishe më i mirë. – Jim Rohn

10 – Mos u bëj një njeri suksesi, bëhu një njeri vlerash. – Albert Einstein

11 – Kurrë mos iu ndaj bindjeve të nderit dhe qëllimit të mirë. – Wiston Churchill

12 – Boll ndoqe paratë, ndiq pasionin. – Tony Hsieh

13 – Sukses do të thotë të kalosh nga dështimi në dështim pa e humbur entuziazmin. – Winston Churchill

14 – Kreditet e suksesit tim ia jap këshillës më të mirë. – GK Chesterton

15 – Do të të jap një formulë për suksesin? Është e thjeshtë. Dyfisho normën e dështimit. Po mendon për dështimin si armik të suksesit. Por nuk është e gjitha. Mund të dekurajohesh nga dështimi ose të mësosh nga ai, kështu që vazhdo dhe bëj gabimet e tua. Bëj ç’të jetë e mundur. Kështu e gjen suksesin. – Thomas Uatson

 

Nga Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top