JiL.al - Jeto i Lumtur

Thënie Motivues

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Kam mësuar që njerëzit do ta harrojnë çfarë the dhe çfarë bëre, por kurrë se si i bëre të ndihen – Maya Angelou.

Para se t’i vendosësh përgjegjësi dikuj, më mirë është t’i japësh besim për ta ndihmuar – Booker T Uashington.

Çfarëdo që mendja e njeriut mund të konceptojë dhe besojë, mund ta arrijë – Napoleon Hill.

Kam gabuar në 9000 gjuajtje në karrierën time. Kam humbur 300 ndeshje. 26 herë më është besuar gjuajtja e fundit dhe e kam gabuar. Kam dështuar mijëra herë në jetë dhe kjo është arsyeja pse arrita të kem sukses – Michael Jordan.

Mos u përpiq të kesh sukses, por përpiqu të jesh një vlerë – Albert Einstein.

Gjëja më e vështirë është vendimi për të vepruar, pjesa tjetër është thjesht këmbëngulje – Amelia Earhart.

Përcaktimi i qëllimit është fillimi i arritjes – Clement Stone.

Çdo lëvizje më sjell më afër qëllimit tim – Babe Ruth.

Jeta nuk është të marrësh dhe të kesh, është të japësh dhe të jesh – Kevin Kruse.

Jeta është ajo çka të ndodh ndërkohë që ti je i zënë duke bërë plane të tjera – John Lennon.

Ne bëhemi çfarë mendojmë – Earl Nightingale.

Jeta është 10% ajo që më ndodh mua, dhe 90% se si unë reagoj – Charles Suindoll.

Mënyra më e zakonshme se si njerëzit i dorëzojnë fuqitë e tyre është se mendojnë që nuk kanë – Alice Walker.

Mendja është gjithçka. Çfarë mendon bëhesh – Buda.

Koha më e mirë për të mbjellë një pemë është para 20 vitesh. Koha e dytë më e mirë është tani – Proverbë kineze.

Një jetë e pakontrolluar nuk ia vlen të jetohet – Sokrati.

80 përqind e suksesit është të tregosh që vlen – Woody Allen.

Jeta jote është e limituar, kështu që mos e shpenzo duke jetuar jetën e dikujt tjetër – Steve Jobs.

Çdo fëmijë është artist. Problemi është si të vazhdosh të mbetesh artist kur rritesh – Picasso.

Ti e bën ditën tënde ose ajo të drejton ty – Jim Rohn.

 

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top