JiL.al - Jeto i Lumtur

Thënie nga Charles Bukowski

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thenie nga Charles Bukowski

Rashë në një nga periudhat e mia patetike të mbylljes në vetvete. Shpesh, me qeniet njerëzore, të mira e të këqija, shqisat e mia shkëputen, lodhen: unë heq dorë. Jam i edukuar. Pohoj. Shtirem sikur kuptoj sepse nuk dua të lëndojë askënd. Kjo është dobësia që më ka sjellë më shumë telashe. Duke u përpjekur të jem i sjellshme me të tjerët, shpesh e gjej veten me shpirtin feta-feta, të katandisur si një pjatë makaronash të shtypura.

Nuk ka rendesi. Truri im mbyllet. Degjoj. Pergjigjem. Dhe ata jane teper te ngathet per te kuptuar se une nuk jam atje.

-Charles Bukowski 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top