JiL.al - Jeto i Lumtur

Thënie nga Femrat e famshme

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thënie nga Femrat e famshme

Nëse doni të sakrifikoni admirimin e shumë burrave për kritikën e njërit, në rregull, martohuni. 
– Katharine Hepburn, 1907-2003

Dhjetë burra më presin jashtë? Dërgojeni një prej tyre në shtëpi, jam shumë e lodhur. 
– Mae West, 1892-1980

E vetmja herë që ndihem keq, është kur bëj diçka vetëm për paratë.  
– Katharine Hepburn, 1907-2003

Kënaqësia e dashurisë zgjat vetëm për një çast. Dhimbja e dashurisë mban një jetë. 
– Bette Davis, 1908-1989

Burrat janë hobi im. Nëse ndonjëherë do të martohesha,  nuk do të thotë se e kisha braktisur. 
– Mae West, 1892-1980

Mënyra më e mirë për të bindur një burrë për të bërë diçka, është të lësh të kuptohet se ai mund të jetë tepër i vjetër për ta bërë këtë. 
– Shirley MacLaine, 1934- 

“Burrat që besojnë se marrëdhëniet e mëparshme të një gruaje, zvogëlojnë dashurinë e tyre për ta, janë me të vërtetë budallenj dhe të dobët. 
Një grua mund të fillojë një dashuri të re me çdo burrë që ajo e do, me kusht që të mos ketë shumë. ” 
– Marylin Monroe

Unë jam një shtëpiake e mahnitshme. Çdo herë që lë një burrë, mbaj shtëpinë e tij.


– Zsa Zsa Gabor

Kur një vajzë martohet, shkëmben vëmendjen e shumë burrave me mungesën e vëmendjes së një burri. 
– Helen Rowland

Dua që gratë të çlirohen, por të vazhdojnë të kenë një bythë të bukur dhe ta tundin. 
– Shirley MacLaine, 1934- 

Për të joshur meshkujt, unë hedh një aromë të re. Ajo quhet “aroma e makinës së re”. 
– Rita Rudner

Ku ka dashuri të madhe, gjithmonë ka mrekulli. 
– Willa Cather

“Uroj që të isha përsëri një vajzë e vogël, sepse gjunjët e rjepura janë më të lehtë për t’u riparuar se sa një zemër e thyer”.
– Julia Roberts 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top