JiL.al - Jeto i Lumtur

Thenie nga Osho

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thenie nga Osho

A e keni parë ndonjëherë natën të shuhet?Pak njerëz i kuptojnë gjërat që ndodhin çdo ditë. A e keni parë ndonjëherë të vijë mbrëmja. . . ne sillemi si të verbër. Në këtë botë të mrekullueshme, ne jetojmë në pellgjet e mjera të trishtimit tonë: është aq e njohur për ne, sa edhe nëse dikush dëshiron të të nxjerrë jashtë, ti reziston, rebelohet. Ju nuk dëshironi të tërhiqeni prej saj. Përndryshe përreth jush ka kaq shumë gëzim, thjesht duhet ta kuptoni dhe të merrni pjesë: merrni pjesë në natën që ikën, në mbrëmjen që vjen, te yjet dhe retë, bëjeni këtë pjesëmarrje stilin tuaj të jetesës dhe e gjithë ekzistenca të bëhet gëzim dhe ekstazë pa asnjë kufi.

Nuk mund të kishit ëndërruar për një univers më të mirë,

Osho 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top