JiL.al - Jeto i Lumtur

Thenie nga Paolo Coelho

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thenie nga Paolo Coelho

Ah, gratë. Ato i bëjnë lartësitë më të larta dhe ultësirat më të sheshta.

Mashkulli i vërtetë do dy gjëra: rrezikun dhe lojën. Për këtë arsye ai do gruan, si lojën më të rrezikshme.

Mënyra më e mirë për të korruptuar një të ri është ta udhëzosh të ketë mendim më të lartë për ata që mendojë si ai se sa ata që mendojnë ndryshe.

Çfarë është djallëzi. Çfarëdo që del nga dobësia.

Shumë janë kokëfortë në kërkim të rrugës që kanë zgjedhur, pak në kërkim të qëllimit.

Arma më e mirë kundër një armiku është një tjetër armik.

Avantazhi i një kujtese të keqe është se mund të shijosh disa herë të njëjtën të mirë si për herën e parë.

Nuk vritet me zemëratë, por me qeshje.

 

Nuk ka rëndësi sesa i mirë është një njeri, ndonjëherë do të lëndojë, dhe prandaj ndonjëherë ti do duhet ta falesh!!.

Paulo Coelho  

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top