JiL.al - Jeto i Lumtur

Thënie Për Femëra

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Unë besoj se jam i fortë kur gjithçka duket se po shkon keq.

Unë besoj se vajzat e lumtura janë vajzat më të bukura. Unë besoj se nesër është një ditë tjetër, dhe unë besoj në mrekulli.

Kur edukoni një burrë; edukoni një burrë. Kur edukoni një grua; edukoni një brez.

Sa herë që shihni një grua të suksesshme, do të shikoni edhe tre burra që po heqin dorë nga rruga e tyre në përpjekje për ta bllokuar.

Disa gra zgjedhin të ndjekin burrat, dhe disa zgjedhin të ndjekin ëndrrat e tyre. Nëse po mendoheni se në cilën rrugë të zgjidhni, mbani mend se karriera juaj nuk do të zgjohet kurrë që t’ju thotë se nuk ju do më.

Duhet një guxim i madh për t’i bërë ballë armiqve tuaj, por edhe më shumë për t’i bërë ballë miqve tuaj.

Është e mundur të ngjitesh në majë pa shkelur mbi njerëzit e tjerë.

Dyshimi është mbytës. Thjesht duhet të dini se kush jeni dhe çfarë përfaqësoni.

Jeta mpaket ose zgjerohet në proporcion me guximin tënd.

Ajo ishte e fuqishme jo sepse nuk kishte frikë, por sepse vazhdoi aq fort, pavarësisht frikës.

Dhe një ditë ajo zbuloi se ishte e ashpër dhe e fortë, dhe plot zjarr dhe se as ajo nuk mund ta mbante veten, sepse pasioni i saj digjte më shumë se frika e saj.

Merrni kritikat seriozisht, por jo personalisht. Nëse ka të vërteta ose merita në kritikë, përpiquni të mësoni prej saj. Përndryshe, lëreni të rrokulliset menjëherë larg jush…

Ne e kuptojmë rëndësinë e zërit tonë vetëm kur heshtim.

Mbrojtja më e mirë që çdo grua mund të ketë… është guximi.

Mos bëni kompromis me veten. Ju jeni gjithçka që keni. Nuk ka dje, as nesër, është e njëjta ditë.

Mënyra më e zakonshme sesi njerëzit heqin dorë nga fuqia e tyre është duke menduar se nuk kanë asnjë.

Një nga gjërat më guximtare që mund të bëni është të identifikoni veten, të dini se kush jeni, në çfarë besoni dhe ku doni të shkoni.

Të gjitha kanë brenda tyre një lajm të mirë. Lajmi i mirë është se ju nuk e dini se sa të shkëlqyeshme mund të jeni, sa mund të doni, çfarë mund të arrini dhe cili është potenciali juaj.

Askush nuk mund t’ju bëjë të ndiheni inferiore pa pëlqimin tënd.

Ju jeni më të fuqishme se sa e mendoni; je e bukur ashtu siç je.

Dëshiron të takosh dashurinë e jetës tënde? Shiko në pasqyrë.

 

Jeto I Lumtur.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top