JiL.al - Jeto i Lumtur

Thënie për Jetën që do t’ju motivojnë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thënie për Jetën që do t’ju motivojnë

 “Mënyra më e mirë për të filluar është që të ndaloni së foluri dhe të filloni të veproni.” –WALT DISNEY

“Ju jeni mjaftueshëm. Aq sa jeni” –MEGAN MARKLE

“Bëhuni ndryshimi që doni të shikoni në botë”. –MAHATMA GANDHI

“Një jetë e lumtur nuk gjendet. Ajo krijohet.” –CAMILLA EYRING KIMBALL

“Ne duhet të jemi të gatshëm për ta lënë pas jetën që kishim parashikuar në mënyrë që të fitojmë jetën që po na pret.” JOSEPH CAMPBELL

“Ju duhet të bëni gjërat që mendoni se nuk mund t’i bëni” –ELEANOR ROOSEVELT

“Nuk jeni kurrë të vjetër për t’i vënë vetes një qëllim të ri apo për të jetuar një ëndërr të re. –C.S. LEWIS

“Limitoni ‘përgjithmonë-t’ dhe ‘kurrë-t’ tuaja”. –AMY POEHLER

“Përpiquni të krijoni ylberin në retë e dikujt “. –MAYA ANGELOU

“Unë nuk mund ta ndryshoj drejtmin e erës, por mund të ndryshoj drejtimin tim për të arritur gjithmonë në destinacionet e mia”. –JIMMY DEAN

“Besoni se mundeni dhe jeni tashmë në gjysmë të rrugës.” –THEODORE ROOSEVELT

“Jeta është si të ngasësh biçikletën, për të mbajtur ekuilibrin, duhet të vazhdoni të levizni” – ALBERT EINSTEIN

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top