JiL.al - Jeto i Lumtur

Thenie të Bukura

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thenie të Bukura

“Shpirti shërohet duke qëndruar me fëmijë.”

– Fyodor Dostoyevsky

 

“Është e çuditshme se sa të komplikuara mund ti bëjmë gjërat vetëm për ta shmangur shfaqjen e asaj që e ndjejmë.”

– Erich Maria Remarchue

 

“Frika nga varfëria mes klasave të edukuara, është sëmundja më e keqe morale nga e cila vuan qytetërimi ynë.”

– William James

 

“Njerëzit udhëhiqen nga dy principe kryesore, nga dashuria ose nga frika.”

– Niccolo Machiavelli

 

“Është shumë më mirë të dështosh me origjinalitet se sa të kesh sukses në imitim.”

– Herman Melville

 

“Një njeri është i suksesshëm nëse zgjohet në mëngjes dhe shkon në shtrat në mbrëmje, dhe brenda kësaj kohe ai e bënë atë që e dëshiron.”

– Bob Dylan

 

“Një mendimtar veprimet e veta i sheh si eksperimente dhe pyetje – si tentime për të zbuluar diçka. Suksesi dhe dështimi për të nuk janë asgjë veçse përgjigje.”

– Friedrich Nietzsche

 

“Suksesi nuk qëndron në mos bërjen e gabimeve, por në mos bërjen e gabimeve të njejta dy herë.”

– George Bernard Shaw

 

“Fati anon nga ai që guxon.”

– Virgil

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top