JiL.al - Jeto i Lumtur

Thenie të bukura

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Thenie të bukura

“Kurrë mos prano të kanosesh për të heshtur, kurrë mos lejo të bëhesh viktimë. Mos prano përcaktimin e askujt për jetën tënde, përcaktoje ti veten tënde” – RobertFrost

“Detyra jote nuk është të kërkosh për dashurinë, por thjeshtë të kërkosh dhe të gjesh të gjithë pengesat brenda vetes tënde, që ti ke ndërtuar kundër saj” – Rumi

“Disa njerëz vdesin që 25 vjeç, por nuk varrosen deri kur mbushin 75” – Benjamin Franklin

Ajo që më ndodh mund të më ndryshojë. Por unë refuzoj ta lejoj që të më zvogëlojë” – Maya Angelou

Mos shko aty ku të shpie shtegu, por shko atje ku nuk ka shteg dhe lër gjurmë” – Ralph Ualdo Emerson

Ka vetëm dy mënyra për ta jetuar jetën tënde. Njëra është sikur asgjë nuk është një mrekulli. Tjetra është sikur gjithçka është një mrekulli” – Albert Einstein

Unë jam njeriu më i mençur në botë, sepse unë di një gjë, dhe kjo është se unë nuk di asgjë” – Sokrati

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top