JiL.al - Jeto i Lumtur

Tio njeri, që dëshiron shumë të flasësh: dëgjo dhe do t’i ngjash të urtit. Fillimi iurtisë është heshtja..”Thënie Për Jetën”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ndonjëherë nuk e sheh veten tënde qartë, sepse e sheh me sytë e të tjerëve.

– Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres to end her talk show after tumultuous year - Los Angeles  Times

 

Pasuria është diçka që mund të ndihmojë në jetë, por jeta nuk është diçka që kalohet për të grumbulluar para.

– Gëte

Para gjygjit..”, poezi nga Gëte - Mekuli Press

 

Jepu njerëzve kohë.
Jepu njerëzve hapësirë.
Mos lut askënd të qëndrojë!
Lëri ata të shkojnë.
Cfarë është e shkruar të jetë e jotja, ka për të qenë e jotja!

– Reyna Biddy

Similar artists - Reyna Biddy | Last.fm

 

Mund të bësh më shumë miq për dy muaj nëse shpreh interesim për njerëzit e tjerë, se sa mund të bësh për dy vjet duke u munduar t’i bësh tjerët të interesohen vetëm për ty.

– Dale Carnegie

 

Dale Carnegie Quotes And Life Story - Inspirational Stories, Quotes & Poems

 

Gjëja më e tmerrshme nuk është t’i copëtosh zemrat, por e kundërta: t’i shndërrosh ato në gurë!

– Oscar Wilde

Oscar Wilde | Biography, Books, & Facts | Britannica

 

Kam mësuar që njerëzit harrojnë ato që ju thua, harrojnë dhe ato që ke bërë, por nuk harrojnë kurrë mënyren sesi i ke bërë të ndihen!

– Maya Angelou

 

Over 20,000 People Want to Rename the High School Maya Angelou  Attended—After Her | Glamour

 

Dil jashtë dhe bëj diçka. Burgu je vetë ti, jo dhoma jote!

– Sylvia Plath

Big Scorpio Energy: Reading Sylvia Plath's Favorite Books – the cutter  writes

 

Qëndro larg njerëzve që refuzojnë të shikojnë ndryshimet në ty dhe mbajnë mend vetëm atë që ishe; larg atyre që shohin vetëm gabimet që ke bërë dhe nuk arrijnë të kuptojnë që ti nuk je vetëm gabimet e tua.

– Steve Maraboli

My Company Hired a Keynote Speaker. Did They Know It Would Change My Life?

 

Në përralla, princesha puth bretkun dhe ai shndërrohet në një princ.
Në jetën reale, princesha puth princin dhe ai shndërrohet në një bretkosë!

-Paulo Coelho

 

Turkish translation of Paulo Coelho 'removed mention of Kurdistan' |  Fiction in translation | The Guardian

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top