JiL.al - Jeto i Lumtur

UNË JAM ENGELLI YT!!!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse do të isha një engjëll,
Do të isha gjithmonë aty për t’u kujdesur për ty.
Nëse do të isha një engjëll,
Asgjë nuk do t’ju dëmtonte kurrë.
Nëse do të isha një engjëll,
Do të parandaloja që të të ndodhte ndonjë gjë e keqe.
Nëse do të isha një engjëll,
Do të të jepja një yll që do të të ndriçonte rrugën në ditët e trishtimit dhe në netët e errëta pa hënë.
Nëse do të isha një engjëll …
Por unë nuk jam, unë jam vetëm i vdekshëm.
Nuk mund ta shoh të ardhmen,
Dhe nuk mund të jem gjithmonë pranë teje,
Unë nuk mund të parandaloj që tragjeditë të ndodhin,
Unë nuk kam fuqi të veçanta dhe nuk jam i sigurt për ndonjë këshillë që mund t’ju jap.
Ndonjëherë mendoj për gjërat që do të bëja nëse do të isha një engjëll,
Dhe më vjen keq sepse nuk mund të të çliroj.
Më vjen keq kur bie dhe nuk mund të të ndihmoj të ngrihesh.
Por çfarë mund të bëjë dikush si unë?
Unë mund të ofroj vetëm dashurinë dhe miqësinë time të pakushtëzuar,
Kërkojini Zotit që gjithmonë të kujdeset për ju dhe t’ju mbrojë,
Dhe falënderoj jetën që më dha mundësinë të të njoh dhe të jem pjesë e jetës tënde.
Mbështetuni tek unë sot, nesër dhe gjithmonë.

Nga Jeto I Lumtur.al

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top