JiL.al - Jeto i Lumtur

Unë jam një udhëtar i humbur…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Unë jam një udhëtar i humbur si një milion të tjerë
Duke mos pasur asnjë destinacion dhe asnjë drejtim
Me rrugë shkëmbore dhe pa shok
Dhe ende endem dhe pyes veten
Gjithçka që kërkoj është qëllimi i udhëtimit tim

Duke lundruar nëpër oqeanin e pakufishëm të dashurisë
Duke ecur nëpër pyllin e errët të mendimeve
Duke fluturuar lart në qiellin e pafund të shpresës
Duke u ngjitur në malet e fuqishme
Gjithçka që kërkoj është qëllimi i udhëtimit tim.

Gjatë kapjes së kujtimeve,
Dhe përvoja në zemrën time
Duke jetuar një jetë në një moment
Dhe duke e çmuar atë moment për një jetë
Gjithçka që kërkoj është qëllimi i udhëtimit tim

Unë jam thjesht një krijesë e dobët në këtë udhëtim
Dëshira për të zbërthyer universin
Mes të gjitha enigmave dhe pyetjeve të pazgjidhura
Se as më i mençuri nuk mund të përgjigjet
Gjithçka që kërkoj është qëllimi i udhëtimit tim

Më thellë kur kuptova dhe u bëra më i mençur
Kuptova se pyetja ime nuk ka përgjigje të drejtë
Duke e bërë të vlefshme çdo faqe të jetës
Dhe gjetja e një aventure të re në çdo kapitull
Ndoshta ky është qëllimi i udhëtimit tim!

 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top