JiL.al - Jeto i Lumtur

Vetëm Besnikëria i Lidh Miqtë..”Thënie Për Miqësinë “

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

– Shoqëria është si ajri, e nevojshme për frymëmarrjen, por e pamjaftueshme për jetën.

Shou

– Derisa shoqërinë nuk e “qëlloni” me pëllëmbë në fytyrë, as ajo nuk do t’ju parashtrojë pyetje të papërshtatshme.

Spenseri

– Të jesh “mbi shoqëri” thjesht do të thotë “të mos jesh” në të.

Vranici

– Ai që dëshiron të përmirësojë shoqërinë duhet të fillojë me veten.

Lagerlefi

– Ndihma jonë është vetja jonë.

De Rada

– Dhe nëntëdhjetë e nëntë herë po të rrëzohemi, duhet të ngrihemi përsëri.

P.N. Luarasi

– Moti i ri mos të gjejë vetëm një mot më plak, po edhe një mot më të mençur.

Noli

– Unë futem midis njerëzve dhe shkrihem me të gjitha masat e popullit.

A. Moisiu

– Ne jemi një pikë në oqeanin e guximit, po mos të ishte kjo pikë do t’i mungonte diçka oqeanit.

Nëna Tereza

– Popujt rëndomë ecin pas flakës ndriçuese të gjenive, por ngrohen me fjalët e atyre që përbëjnë vlimin e zakonshëm të jetës njerëzore.

R. Qosja

10 thënie të rëndësishme për mikun tuaj | inFokus

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top