JiL.al - Jeto i Lumtur

Vullneti Për Të Fituar Nga Berton Braley…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Nëse doni një gjë të keqe sa duhet
Për të dalë dhe për të luftuar për të,
Punoni ditë e natë për të,
Hiqni dorë nga koha juaj dhe nga paqja juaj dhe
gjumi yt per te

Nëse vetëm dëshirë për të
Ju bën mjaft të çmendur sa duhet
Asnjëherë mos e lodh atë,
Ju bën të mbani të gjitha gjërat e tjera të bajrakut
dhe e lirë për të

Nëse jeta duket e gjitha bosh dhe e padobishme pa të
Dhe gjithçka që skematizoni dhe ëndërroni ka të bëjë me të,

Nëse me kënaqësi do të djersiteni për të,
Shqajeni për të, Planifikoni për të,
Humbni të gjithë terrorin tuaj ndaj Zotit ose njeriut për të,

Nëse thjesht do të shkoni pas asaj gjëje që dëshironi.
Me gjithë aftësinë tuaj,
Forca dhe zgjuarsia,
Besimi, shpresa dhe besimi, mprehtësia e ashpër,

Nëse as varfëria e ftohtë, e uritur dhe e përhapur,
As sëmundje e as dhimbje
Të trupit ose trurit
Mund t’ju largojë nga gjërat që dëshironi,

Nëse jeni të mërzitur dhe të zymtë ju rrethojnë dhe rrethojnë atë,
Do ta merrni!

Jeto I Lumtur

Scroll to Top