JiL.al - Jeto i Lumtur

Zemra është bërë për t’u thyer, thenie nga autor të ndryshëm.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Zemra është bërë për t’u thyer

Oscar Wilde

Kënaqësia e dashurisë zgjat vetëm një moment. Dhimbja e dashurisë zgjat sa një jetë

Bette Davis

Lumturia është dyqani i qelqurinave. Dashuria është demi.

L. Mencken

Dashuria nuk humbet asnjëherë. Nëse nuk është reciproke, do të kthehet pas dhe do të zbusë e pastrojë zemrën.

Washington Irving

Zemra do të thyhet, por e thyer do të vazhdojë të jetojë

Lord Byron

E çuditshme se sa herë duhet të thyhet një zemër, përpara se vitet ta bëjnë atë të mençur

Sara Teasdale

Ndonjëherë gjërat e mira ndahen, me qëllim që gjërat edhe më të mira të bashkohen

Marilyn Monroe

Kura për një zemër të thyer është e thjeshtë, zonjë e dashur. Nja vaskë e ngrohtë dhe një gjumë i mirë.

Margaret George

Gjëja më e trishtë për dashurinë është, jo vetëm që nuk zgjat përgjithmonë, por edhe që thyerja e zemrës harrohet shpejt

William Faulkner

Zemrat mund të thyhen, po mund të thyhen. Nganjëherë mendoj se do të ishte më mirë të vdisnim kur ato të thyeshin, por nuk ndodh.

Stephen King

Më mirë të kem një krah të thyer, se sa një zemër të thyer

Christie Brinkley

Tragjedia më e madhe e jetës nuk është që njerëzit vdesin, por që ata pushojnë së dashuruari

Somerset Maugham

Kur të thyhet zemra, asgjë nuk ka më rëndësi. Eshtë fundi i lumturisë dhe fillimi i paqes

George Bernard Shaw

Sa do të doja të isha sërish një vajzë e vogël, sepse gjunjtë e vrarë janë më mirë se sa zemra e thyer

Julia Roberts

Ndonjëherë, kur të mungon një person, e gjithë bota të duket e shpopulluar

Alphonse De Lamartine

Mos lejo kurrë që dikush të jetë prioriteti yt, ndërkohë që ti je thjeshtë një opsion për të

Mark Twain

Ngul thikën në trup dhe do të shërohet, por lëndoje zemrën, dhe do të zgjasë për gjithë jetën

Mineko Iwasaki

Emocioni që të thyen zemrën, është ndonjëherë i njëjti që e shëron atë

Nicholas Sparks 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top