JiL.al - Jeto i Lumtur

Zgjidhni një simbol shpirtëror afrikan dhe zbuloni qëllimin tuaj të jetës

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Këto simbole mund të gjenden kudo si : në kanavacë, në mure, në vazo dhe qeramikë. Simbolet kanë një funksion dekorativ, por ato gjithashtu përmbajnë mesazhe tërheqëse që përcjellin mençurinë tradicionale dhe mësimet e jetës.

Emri i tyre “adinkra” në përkthim do të thotë ndarje, largim, lamtumirë. Vini re me kujdes imazhin dhe, pa menduar shumë, zgjidhni simbolin që ju tërheq më së shumti. Simboli afrikan që zgjidhni do t’ju tregojë se cili është qëllimi juaj në jetë:

“Harmonia dhe ekuilibri”

Doni të ekzagjeroni, qoftë me diçka të mirë apo të keqe. Ndonjëherë ju dini se si të jeni shumë të ngathët. Edhe përvojat më të vogla mund të shkaktojnë shumë emocione, por nuk duhet të jetë kështu. Mos shtypni emocionet, por mësoni të qetësoni veten.

Shikojini gjërat logjikisht. Emocionet janë të mira, por duhet të ketë një ekuilibër. Nëse zgjidhni simbolin e bilancit, kjo do të thotë që në të ardhmen e afërt do të keni diçka pozitive për të cilën keni punuar për një kohë të gjatë, por së pari ju duhet të krijoni një ekuilibër.

“Rrjeti Web”

Përgatituni, sepse priten ndryshime serioze. Jeta juaj do të fillojë nga fillimi, në kuptimin e vërtetë të fjalës. Përqendrohuni tek energjitë dhe vetja juaj, pasi në këtë mënyrë ju do të keni mundësi të bëni ndryshime drastike.

Ju duhet të braktisni zakonet e këqija dhe stereotipet. Ju tentoni të jeni armiku juaj më i madh dhe është koha për të ndaluar. Bëhu shoku më i mirë i vetes, pasi i vetmi person që ju pengon është vetja juaj. Rrjeti duhet t’ju kujtojë që ju jeni në gjendje të krijoni jetën që dëshironi.

“Mbrojtja”

Një dashuri e madhe ju pret, qoftë miqësia e vërtetë apo dashuria romantike, zemra juaj është e gatshme të këndojë. Shumë herë ju jeni zhgënjyer, por së shpejti kjo do të përfundojë. Ndërkohë, jepni një buëqeshje, dashuri dhe shqetësohuni për njerëzit rreth jush.

Çfarë ju jepni, do të kthehet dyfish tek ju. Është shumë e rëndësishme të dini se në jetë po ju pret diçka e mirë. Simboli mbrojtës duhet t’ju kujtojë se do të zgjidhni të gjitha problemet dhe problemet tuaja.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top