JiL.al - Jeto i Lumtur

Bëni atë në të cilën besoni dhe besoni në atë që bëni 

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Bëni atë në të cilën besoni dhe besoni në atë që bëni; Jeto I Lumtur.al

Nuk keni nevojë për kafe; Ju duhet të flini. Nuk keni nevojë për nikotinë; Duhet të ecësh. Nuk keni nevojë për alkool; Ju duhet të qeshni me zë të lartë. Nuk keni nevojë për seks; Keni nevojë për lidhje. Nuk keni nevojë për drogë; Ju duhet të mendoni. Nuk keni nevojë për stimulues; Keni nevojë që të përqafoheni. Nuk keni nevojë për halucinogjenë; Keni nevojë për art. Nuk keni nevojë për televizor; Keni nevojë për poezi.

Ju nuk keni nevojë për marrëdhënie dashurie; Keni nevojë për dashuri. Ju keni nevojë për ju. Unë kam nevojë për mua. Mbi të gjitha keni nevojë për paqen e brendshme, e cila kërkon harmoninë mes të brendshmes dhe të jashtmes. Bëni atë në të cilën besoni dhe besoni në atë që bëni. 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top