JiL.al - Jeto i Lumtur

“E penguara”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

“Veç ta takonte edhe njëherë… mendimi ngjante gati-gati vulgar, pothuajse i dalë në sipërfaqe të njeriut, i kthyer përgjysmë në fjalë, pa misterin dhe vlerën e thellësisë, ndaj dhe i parespektueshëm. E dinte këtë, megjithatë me vete përsëriti: veç ta takonte. Së paku një herë, përsëriti, madje krejt i pasigurt nëse donte t’i ulërinte “Kush je?” apo thjesht ta përqafonte me mall, si në kohët e largëta.

 

Ismail Kadare

 

Jeto I Lumtur

 

Scroll to Top