JiL.al - Jeto i Lumtur

Fraza filmash që shënuan historinë e kinemasë

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Fraza filmash që shënuan historinë e kinemasë

Le të qeshim për të mbajtur larg fantazmat (Fqinji im Totoro)

Unë jam pikërisht aty ku dua të jem (Harrojeni për mua)

Edhe personi më i vogël mund të ndryshojë rrjedhën e së ardhmes (Shoqëria e Unazës)

Shkatërrimi është një formë e krijimit (Donnie Darko)

Shumë punë dhe pak argëtim e bëjnë Jack-un një djalë të mërzitshëm (The Shining)

Asgjë që ndodh nuk harrohet, edhe nëse nuk e mbani mend më (Spirited Away)

Bëj ditën time (Ndikimi i papritur)

Unë mund të mos jem shumë i zgjuar, por e di se çfarë është dashuria (Forrest Gump)

Vdekja na buzëqesh të gjithëve, le të buzëqeshim (Gladiatori)

Bëni ose mos e bëni, por mos u përpiqni (Perandoria godet përsëri)

Ata mund të na marrin jetën, por kurrë nuk mund të na e marrin lirinë (Zemra e guximshme)

Ata e quajnë atë “një Royale me Djathë” (Pulp Fiction)

Askush nuk është perfekt (Me funde dhe të çmendura)

Çfarë dobie ka rrëfimi nëse nuk pendohem? (Kumbari 2)

Unë jam babai juaj (Perandoria godet përsëri)

Mirëmëngjesi, princeshë (Jeta është e bukur)

Ne gjithmonë do të kemi Parisin (Casablanca)

Nuk ka dy fjalë që janë më të dëmshme në gjuhën tonë sesa “puna e mirë” (Whiplash)

Nuk ka pyetje pa përgjigje, vetëm pyetje të formuluara dobët (Matrica)

Do të na duhet një varkë më e madhe (Peshkaqen)

Shoqja më e mirë e një djali është nëna e tij (Psikoza)

Unë jam ngjitur në tryezën time për t’i kujtuar vetes që gjithmonë duhet t’i shikosh gjërat në një mënyrë tjetër (Klubi i poetëve të vdekur)

Mirëmëngjesi… dhe në rast se nuk e shohim njëri-tjetrin përsëri: mirëmëngjesi, mirëmëngjes dhe mirëmbrëma (The Truman Show)

Sinqerisht, i dashur im, nuk më intereson kjo (Gone with the Wind)

Unë do të të bëj një ofertë që nuk mund ta refuzosh (Kumbari)

Sonte do të hamë darkë në ferr (300)

A po flet me mua? (Shofer taksie)

Ju kurrë nuk duhet të ktheheni këtu, sepse nuk do të ishte kurrë kaq kënaqësi (Humbur në Përkthim) 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top