JiL.al - Jeto i Lumtur

Gratë në katror

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Gratë në katror;  Antonia Storace

Zgjidhni miqtë, të dashuruarit dhe dashuritë që janë krahë të fortë me të cilët mund të fluturoni, që ju ndihmojnë të lindni, edhe kur të dhemb lindja, të zbuloni se kush jeni në të vërtetë, për ta bërë veten njerëz më të mirë. Zgjidhni atë që ju qorton për shumë dashuri, në vend se kush ju ngushëllon për lehtësi. Ata që përballen me ju kokëfortë, ju bërtasin dhe në fund mbeten. Zgjidhni atë që nuk ju lidh me heshtjen e tokës, por vizaton një copë tjetër qielli për ju. Kush nuk bën premtime dhe më pas i mban ato. Ata që tradhtojnë pritshmëritë, sepse nuk ka rrugë tjetër për ta nderuar jetën, në papërsosmërinë e saj madhështore. Kush ju ndryshon sytë, apo jua kthen për herë të parë, duke ju treguar një pamje tjetër. Zgjidhni kush ju shtyn të luftoni, të luftoni, të rriteni, të eksperimentoni. Ata që shpikin ngjyra të reja çdo ditë, dhe janë mjaft të pavetëdijshëm për të kombinuar jeshile me të verdhë, blu kobalt me ​​të kuqe rubin, sepse asgjë nuk na bën më të guximshëm si aftësia për të thyer mykun dhe për të përmbysur të dukshmen. Zgjidhni kush ju tremb.
Dhe më pas, zgjidhni kush ju bën të dëshironi ta kapërceni atë frikë.

Antonia Storace
Jeto I Lumtur

Scroll to Top