JiL.al - Jeto i Lumtur

Gratë që lexojnë janë të rrezikshme

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Gratë që lexojnë janë të rrezikshme; Daria Bignardil

“Gratë që lexojnë janë të rrezikshme sepse nuk mërziten kurrë, çfarëdo gjëje që të ndodhe kanë gjithmonë një rrugë arratisje, nuk duan t’ja dinë nëse i bën të vuash shumë sepse ato dashurohen me një tjeter liber, me një tjetër histori, dhe të braktisin. Gratë që lexojnë janë të rrezikshme sepse urshqejnë ëndrrat e tyre dhe nuk ka asgjë më revolucionare se një femër që ëndërron të ndryshoje jetën e saj, nëse e bën, do krijoje revolucion nëse nuk e bën do mbjelle terror.
Grate qe lexojne janë të rrezikshme sidomos per vetveten.
Do të ketë një motiv se përse historia e njerezimit ua ndaloi leximin femrave.
Sidoqoftë durim, të lexosh është e mrekullueshme.”     Daria Bignardil 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top