JiL.al - Jeto i Lumtur

Graziella

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Fraza nga libri Graziella…A.DE LAMARTINE

Kur goditet fort zemra e njeriut,pa tjetër do të dalin lot prej saj…ç’ka tregon se sa e mbushur është në të vërtet natyra me trishtim…dhe se sa llum në buzët tona e sa turbullirë në sytë tanë nxjerr prej saj ajo ç’ka e ngacmon atë!….

Sublimia të lodh,bukuria të gënjen,vetëm patetikja është e pa gabueshme në art…ai që di te emocionojë di gjithçka…në një pikë lot ka dhe më tepër gjenalitet se në të gjitha muzetë dhe bibliotekat e botës….Njeriu është si ajo pema që e shkundin për ti rënë frutat,nuk e trondit dot kurr njerinë pa e bërë t’I bien lot nga syt….

Muzika dhe poezia nuk janë veçse, si të thuash, temat, mbi të cila secili qëndis ndjenjat e tij, aty ushqehen pa u ngopur, si populli, me të njejtin tregim e me të njejtën këngë për shekuj….  libri….Graziella e autorit….A.DE LAMARTINE 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top