JiL.al - Jeto i Lumtur

Ja kë e konsideron konkurrencë Arjola

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Aktorja dhe ylli i Big Brother Albania II vazhdon të ndryshojë stilet e saj dhe ta shijojë famën që mori muajve të fundit.

Arjola Demiri ka vazhduar me paraqitjet e saj interesante nëpër rrjetet sociale

 “Ky person në pasqyrë është e vetmja konkurrencë e jote”, ka shkruar Arjola. 

Natyrisht në pasqyrë është vetë aktorja, e cila në këtë foto ka të veshur një palë tesha të mëndafshit ngjyrë të zezë dhe take të gjata ngjyrë rozë.

Showbiz Info,  Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top