JiL.al - Jeto i Lumtur

Shprehje të bukura motivuese!

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Keni nevojë për frymëzim? Lexoni këto shprehje të bukura motivuese!

“Bëje veten tënde një prioritet vazhdimisht. Nuk është diçka egoiste. Është e nevojshme”.

“Duaje veten dhe ji krenar/e për çdo gjë që bën. Duaji edhe gabimet e tua, sepse ato tregojnë më mirë se çdo gjë tjetër, se ti po përpiqesh”.

“Duaje fillimisht veten tënde, sepse me veten do ta jetosh gjithë pjesën e mbetur të jetës tënde”.

“Ti ke shumë dashuri në zemrën tënde, pse nuk rezëervon pak dashuri edhe për veten tënde?”

“Kur dikush ju tregon hënën, mos shikon i gishtin”.

“Ka vetëm një dashuri në jetë, të duash dhe të të duan”.

“Asnjë rrugë nuk është e gjatë, nëse në fund të saj të pret diçka e dashur”.

“Çdo gjë do të vijë në kohën e duhur. Thjesht, ki durim”.

“Një stomak i uritur, një kuletë bosh dhe një zemër e thyer mund të të mësojnë mësimet më të rëndësishme në jetë”.

“Asnjëherë mos debato me një budalla. Një tjetër person që mund t’ju shohë, mund të mos e bëjë dot diferencën mes jush”.

“Çmenduri është të bësh gjithmonë të njëjtën gjë dhe të presësh rezultate të ndryshme”.

“Një gënjeshtër në momentin e duhur është 100 herë më mirë se sa një e vërtetë në momentin e gabuar”.

“Mënyra e duhur për ta dashur veten tënde, është duke kujtuar se kush je në të vërtetë”.

“Ndoshta duhet ta duam veten tonë aq fort, saqë kur të tjerët të na shohin, të kuptojnë mënyrën e duhur se si ta duan veten e tyre”.

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top