JiL.al - Jeto i Lumtur

Matilda

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Brunilda Zllami; Matilda

Dukej sikur të gjithë e pyesnin për të. Edhe rrugët,dritat e natës, yjet .

“Ku është dashuria jote”.Por ai nuk dinte si të përgjigjej. Çfarë t’iu thoshte ? Që njerëzit nuk e pranonin një vajzë të njomë, që është e detyruar të luaj një rol që nuk i përket ?

Që ai e la se nuk duronte dot faktin se dikush tjetër e kishte prekur para tij ?

Një mashkull që ka pasur dy a më shumë të dashura konsiderohet “HERO,” kurse një vajzë e “PËRDALË”.

Pse virgjëria e femrës konsiderohet si pastërti dhe vyryt i saj kur ai që e ka marrë mund të jetë më i pistë se llumi ?

Apo sepse femrat sado të mira të jenë nuk mund të krahasohen me meshkujt, qenie superiore.

Brunilda Zllami 

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top