JiL.al - Jeto i Lumtur

Mos keni frikë, është thjesht Bora Zemani

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Bora Zemani është një personazh interesant i botës së televizionit, së cilës fama i erdhi pas shumë përpjekjesh.

Tentoj të këndoj, por nuk ja doli. Pastaj, kishte një paraqitje të vogël në serialin “O sa mirë”, por nuk u pikas.

Gjithsesi, prezantimi i shkon dhe ajo shkelqen në këtë fushë prej disa vitesh, e sidomos në shoun televiziv “Përputhen”.

Bora, ka investuar mjaftë edhe në pamjen e jashtme, duke ndërhyrë aty-këtu.

Ama, siç edhe mund ta shihni, fytyra e saj pa grim e filtera është larg imazhit që servohet në faqen e saj në Instagram.

Showbiz Info

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top