JiL.al - Jeto i Lumtur

Nese i gjykon njerëzit, muk ke kohë ti duash.”Thënie Për Dashurinë”

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Mos provo asnjëherë një dashuri që s’e ndjen, sepse dashurinë s’e komandojmë dot!
Alan WATTS

Mbase
ndjenjat që përjetojmë kur jemi të dashuruar pasqyrojnë një gjendje
normale. Të jeni të dashuruar tregon se si duhet të jetë një njeri në
të vërtetë.
Anton CHEKHOV

T’i kesh frikën dashurisë do të thotë t’i keshë frikën jetës, dhe ata që i frigohen jetës janë tre pjesë të vdekur.
Bertrand RUSSELL

Dashuria
s’mjafton. Duhet të jetë themeli, gurthemeli – por në asnjë mënyrë
struktura e tërë. Është shumë e lakueshme, shumë e butë.
Bette DAVIS

Pastërtia e mendjes do të thotë çiltërsi e pasionit, prandaj një mendje e pastër dashuron nxehtësisht dhe sheh qartë atë që do.
Blaise PASCAL

 

Jeto I Lumtur

Scroll to Top