JiL.al - Jeto i Lumtur

Nora Istrefi ‘bomba’ e estradës shqiptare

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Këngëtarja Nora Istrefi dallohet për zërin dhe muzikën e saj që sjell ndër vite.

Ajo ka një veçanti të saj që e bënë atë të dëgjohet në çdo kohë.

Së fundi, ajo ka qenë pjesë e eventiti të stilistit Valdrin Sahiti, ku ka ecur plotë sharmë në tapetin e kuq.

Ajo ka shpërndarë disa imazhe nga kjo natë ku ajo shkëlqeu me pamjen e saj veshur një fustan të verdhë në të gjelbër.

Linjat e saj trupore perfektë bënin që ajo të dukej në formë të mirë dhe të mbahej mend paraqitja e saj mbresëlënëse.

Showbiz Info

Jeto I Lumtur.al

Scroll to Top