JiL.al - Jeto i Lumtur

Pse nuk shërohesh?

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Pse nuk shërohesh?

Ju nuk shëroheni sepse kur diçka e mirë vjen në jetën tuaj, ju e refuzoni atë dhe preferoni të mbani atë që nuk ju bën të lumtur.

Ju nuk shëroheni sepse vazhdoni të injoroni qenien e fuqishme dhe të çmuar që keni brenda.
Ju nuk shëroheni sepse vazhdoni të neglizhoni veten dhe të pretendoni se gjithçka është mirë në botën tuaj.

Nuk bëhesh mirë sepse nuk përdor gërshërët për të ndërprerë lidhjet me njerëzit që nuk të ushqejnë më.

Ju nuk shëroheni sepse keni supozuar se sakrifica është mënyra për të treguar dashuri ndaj të tjerëve.

Ju nuk shëroheni sepse nuk përdorni magjinë e faljes për të pastruar veten nga zemërimi dhe pakënaqësia.

Nuk bëhesh mirë se ikën nga natyra, nuk shijon shiun, nuk humbet në pyll, nuk lahesh në det dhe fshihesh nga dielli dhe hëna.

Nuk shërohesh sepse u qan erërave dhe kur ata të dëgjojnë dhe përpiqen të të çojnë në një rrugë që do t’ju bëjë të lumtur, ju kapeni pas së shkuarës.
Ju nuk shëroheni sepse nuk e lini veten të tërhiqet brenda jush, me forcën e zemrës dhe mendjes suaj, dhe është e qartë se ju jeni shëruesi,
sepse “nuk do të shërohesh nëse nuk dëshiron të shërosh”.

Ne jemi yje të mbështjellë me lëkurë,
ne jemi dritë dhe shërimi që kërkoni ka qenë gjithmonë brenda jush.

Nga stafi;  Jeto I Lumtur

Scroll to Top