JiL.al - Jeto i Lumtur

Rasti kurioz

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Rasti kurioz ;  Benjamin Button

Nuk e di nëse është e rëndësishme, por asnjëhere nuk është shumë vonë për të qënë ata që duam të jemi. Nuk ka limit në kohë, mund të fillosh kur të duash. Mund të ndryshosh ose të vashdosh të jesh i njëjti. Nuk ka rregulla për këto gjëra. Mund të bëjmë më të mirën ose të kundërtën. Shpresoj që të bësh më të mirën. Shpresoj që të shohësh ata që të befasojnë. Shpresoj që të ndjesh që nuk i ke ndjerë kurrë. Shpresoj që të jet njohësh njerëz që kanë një këndveshtrim të ndryshëm. Shpresoj që të jetë një jetë për atë që është krenar, dhe nëse nuk kupton që nuk është kështu, shpresoj që të kesh forcën dhe guximin për t’u nisur nga e para.”

Benjamin Button

Jeto I Lumtur

Scroll to Top