JiL.al - Jeto i Lumtur

Unë të mbaj gjithmonë në zemër

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Unë të mbaj gjithmonë në zemër;  Chiara Trabalza

Unë gjithmonë mendoj për ju, e dini? Edhe kur nuk duket ashtu, edhe kur dhemb. Shpesh pyes veten se ku je, nëse më shikon nga atje lart. Më mungojnë përqafimet e tua, kur më shtrëngoje fort dhe unë i vogël si një kokërr rëre humbisja në krahët e tu. Nëse mbyll sytë për një moment, prapë të ndjej këtu pranë meje. Koha e humb vlerën pas ngrohtësisë së kujtimeve. Dhe pastaj bëj sikur je akoma aty, se sot është dje, se jam sërish fëmijë. Mbaj mend aromën tënde që më bënte të ndihesha si në shtëpinë kur më përqafoje, duart e tua që më thanin lotët kur qaja, buzëqeshja jote gjithmonë gati për të më thënë se gjithçka do të ishte mirë. Më mungon shumë. Gjithmonë më mungon. Kam  kaq shumë gjëra për t’ju thënë, kaq shumë sekrete për t’ju thënë, kaq shumë këshilla për t’ju kërkuar, kaq shumë njerëz për t’ju prezantuar. Unë të mbaj gjithmonë këtu, në zemrën time. Unë kujdesem për kujtesën tuaj, për ditët tona të kaluara së bashku, për mëngjeset tona me diell, për ditët tona me shi, për albumet tona fotografike, për sekretet tona të vogla të mëdha që ishin vetëm tonat. Ti nuk je më aty e megjithatë je gjithmonë me mua. Je largë por gjithmonë këtu. Një hap larg zemrës, një puthje larg. Ka mangësi që nuk do të ikin kurrë dhe kujtime që do të na takojnë përgjithmonë. Rrotulloj sytë dhe ndaloj të kërkoj yllin tënd. Kudo që të jesh, e di që andej do të vijë edhe përqafimi yt.

Chiara Trabalza

Jeto I Lumtur

Scroll to Top