JiL.al - Jeto i Lumtur

Ç’ndodhi?! Shoqe në Big Brother, por Beniada zbulon arsyen pse nuk flet me Einxhel: Ndonjëherë jeta të…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Beniada dhe Einxhel krijuan një raport të ngushtë gjatë muajve që qëndruan në shtëpinë e Big Brother, por sot duket se miqësia mes tyre ka përfunduar.

E pyetur se përse nuk flet më me Einxhelin dhe cila është arsyeja e vërtetë, Beniada tha se nuk e di përse nuk i flasin më njëra-tjetrës, por Einxhelin e ka gjithsesi shumë xhan.

“Jo me Einxhelin nuk flasim. Nuk flasim, ku di unë e shkreta pse! (qesh) Unë aty brenda kam qenë vetëvetja me të gjithë banorët, por ka pasur banorë me të cilët kam shkuar dakord, më shumë dakord kam shkuar me Einxhelin, me Donaldin. Aty brenda afeksionohesh shumë, pafund, se nuk ke asnjë njeri. Nuk e di arsyen pse nuk flasim më, nuk di çfarë të tregoj se unë jam super okay me Einxhelin, e kam shumë xhan. Kam qenë një shoqe e vërtetë, dhe unë dhe ajo aty brenda, por ndonjëherë jeta të largon”, u shpreh Beniada.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top