JiL.al - Jeto i Lumtur

“Dy çuna që nuk iua di emrin, ça janë këngëtarë apo humoristë”- Menaxheri i VIP-ave ironizon Donald dhe Romeo Veshajn: Beatrix nuk njihet as në…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Gjatë një interviste, ku po fliste për fitimet e këngëtarëve shqiptarë në koncerte, ai shprehu se artistët që kërkohen dhe paguhen më shumë janë ata që kanë vite në tregun muzikor dhe që kanë punuar fort për të arritur aty ku janë. Sipas tij vëllezërit Donald dhe Romeo Veshaj, të cilët ai nuk i njihte, nuk kanë ende një karrierë të mirëfilltë muzikore. Alija shtoi se as Beatix Ramosaj nuk është e njohur jashtë vendit.

“Përmende dy çuna se nuk iua di emrin, ça janë këngëtarë a humoristë. “In” do të thotë të kesh një karrierë, të jesh këngëtar. Nuk të rritet vlera ty që bëre dy këngë edhe dole në një emision televiziv se nuk e kuptoj fare. Të jesh kënëgtar nuk është që “bëra një këngë, mora 2-3 milion klikime”,  nuk e dimë a janë të vërtet apo s’janë dhe “u bëra kënëgtar.” Të jesh këngëtar ti duhet ti japësh publikut, sepse unë punoj që 13 vite me këngëtarë botërorë, të famës botërore. Noizy është një person… mbi të gjitha i jep publikut, dhe ka punuar për këtë ditë ku ka arritur.

Disa kënëgtarë e meritojnë, disa nuk e meritojnë fare. Dj iu ikën punë sepse këta këngëtarë vijnë aty rrinë 40 minuta, dhe as për të kënduar nuk këndojnë dot rrinë aty me të gjitha të regjistruara. Kjo është skandal i diskotekave shqiptare.”- tha ai në “Shqipëria Live.”

Pyetjes se kush ka shitur më shumë bileta në koncertet që ai organizon në Australi, menaxheri iu përgjigj kështu:

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top