JiL.al - Jeto i Lumtur

Kush i ofron unazë Elvana Gjatës gjatë koncertit…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Ajo ka qeshur e ka vazhduar performancën, por unazën nuk e ka pranuar thjesht ka tundur kokën. E pra mund ta kesh fatin aty ku nuk e pret, kështu i ndodhi dhe Elvanës.

Gjatë koncerteve shpeshherë artistët hasen me situata nga më të ndryshmet e këto janë më e pakta që mund të ndodhë.

 

 

 

 

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top