JiL.al - Jeto i Lumtur

Luana Vjollca e lumtur pas suksesit me projektin në mbështetje të grave të keqtrajtuara..

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Luana Vjollca erdhi me një projekt që la gojëhapur të gjithë.

“Thuaje”, ishte një nismë mjaft unike që ia dedikoi grave të keqtrajtuara në forma nga më të ndryshmet.

Së fundi, ajo ka falënderuar të gjithë për mesazhet pozitive që ka pranuar duke qenë se edhe vet moderatorja rrëfeu se ka qenë e traumatizuar shumë herë.

Kjo është mundësia dhe forca që Luana po ua jep të gjitha grave për të tejkaluar çdo vështirësi jete.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top