JiL.al - Jeto i Lumtur

Megi Pojani liston karakteristikat që duhet të ketë i dashuri i saj.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

 

Megi Pojani është një nga vajzat më të pëlqyera dhe më të ndjekur në rrjetet sociale.

Ajo ka bërë për vete ndjekësit me guximin dhe për mënyrën e drejtpërdrejtë të të shprehurit. E drejtpërdrejtë u tregua dhe sot, në intervistën për emisionin “Goca dhe Gra”

Moderatoret e pyetën nëse pëlqen ndonjë nga djemtë konkurrentë të “He/She’s On Top”, ku Megi është pjesë e jurisë, ajo u përgjigj: Jo.

Më tej, tha se djali që do të donte të kishte partner duhet të jetë një djalë bazik.

Dua një djalë bazik, mesatar shqiptar. Që të dëgjojë më shumë se të flasë. Mos të jetë shumë i dhënë pas krijimit të imazhit të vet. E rëndësishme është të më bëjë për të qeshur”.

Kur e ka guximin që të vijë tek unë, kuptohet që ai është i duhuri, theksoi Megi.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top