JiL.al - Jeto i Lumtur

Si u “shkërmoq” shoqëria “100 mijë euroshe”?! Ilir Shaqiri mesazh të drejtpërdrejtë Sabianit: Nuk ka vend për…

Facebook
WhatsApp
Telegram
Email

Sabiani Ilir Emanula Shaqiri Dasme 1

Balerini Ilir Shaqiri duket se nuk ka asnjë hatërmbetje me Sabianin, por përkundrazi.

Në një intervistë në “Goca dhe gra” këtë mbrëmje, Iliri tha se i uron atij gjithmonë të mirat dhe se nuk e di ku i ka mbetur hatrit mikut të tij të Big Brother.

“Jam i qetë. I uroj gjithë të mirat Sabit. Unë i them Sabit që jam sot gjithmonë këtu. Nuk di nëse i ka mbetur hatri Sabit. Mendoj se nuk ka vend për hatërmbetje.”

Sabiani, i cili e cilësonte Ilirin si “100 mijë euroshin” e tij, mungoi në dasmën e balerinit. Duket se marrëdhënia e tyre u kris pas daljes së Ilirit nga BB, ku i ftuar në “Më lër të flas”, Sabiani tha se miku i tij e ka përdorur dhe kjo ishte arsyeja e krisjes së marrëdhënies së tij.

https://jetoilumtur.al/

Scroll to Top