JiL.al - Jeto i Lumtur

Motivime

Napoleon-Hill-Thënie Frymëzuese-Sukses-JiL.al

30 Thënie Motivuese për të kapërcyer “ngërçin” e fillimit

Doni të hidhni një hap të rëndësishëm në jetë, por po hezitoni? Lexoni 30 thënie motivuese nga personalitete botërore që do ju ndihnojnë të tejkaloni “ngërçin” e fillimit. Me siguri, do të rigjeni motivimin brenda vetes për të hedhur hapin e parë drejt ëndrrave tuaja. Fillo tani. “Çfarëdo lloj gjëje që mendja e njeriut mund […]

30 Thënie Motivuese për të kapërcyer “ngërçin” e fillimit Read More »

Suksesi i një biznesi varet nga menaxhmenti i mirë

Çelësi i suksesit në udhëheqje është përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit ndaj konsumatorit dhe i aftësive menaxhuese të njerëzve. Ka një mendim të zakonshëm i cili përshtatet me këta rreshta, ‘’Biznesi do të ishte i lehtë nëse nuk do të kisha konsumatorë ose punonjës’’. Përderisa kjo mund t’i bëjë gjëra më të lehta për një

Suksesi i një biznesi varet nga menaxhmenti i mirë Read More »

Strategjitë e vetë-motivimit për jetën e përditshme..

Ose sepse ne jemi duke studiuar se si të punojmë në një punë të re / projekt personal, të kesh motivim të mjaftueshëm ditor është 100% e nevojshme për të avancuar siç kemi nevojë dhe dëshirojmë. Nëse tani po kaloni një kohë të keqe motivim vetjak dhe ju doni një seri të udhëzimet dhe strategjitë Për të mos humbur

Strategjitë e vetë-motivimit për jetën e përditshme.. Read More »

Kur çdo gjë shkon kundër teje, kujto që avioni gjithmonë ecën kundër erës, jo me të – 

Ndonjëherë ne kapemi aq shumë me atë që ndodhi në të kaluarën, sa nuk mund të kënaqemi sot. Ky citim na kujton të mos lejojmë që e kaluara të na pengojë në të tashmen. E kaluara nuk mund të ndryshohet dhe duke jetuar në të kaluarën do të na pengojë të shijojmë të ardhmen dhe

Kur çdo gjë shkon kundër teje, kujto që avioni gjithmonë ecën kundër erës, jo me të –  Read More »

Nëse je martuar me një grua kokëfortë, ka qënë fati më i madh i jetës tënde…

Nuk është e thjeshtë. Ajo i mbron me gjithë qënien bindjet dhe parimet e saj. Nuk është pra, nuk është aspak e thjeshtë të duash një femër kokëfortë. Të nevrikos dhe të mërzit. Me atë ngulmimim në idetë e saj, me kokëfortësi nganjëherë, dhe me vrazhdësi herëve të tjera, por ama, kur të kesh nevojë, edhe pa i

Nëse je martuar me një grua kokëfortë, ka qënë fati më i madh i jetës tënde… Read More »

“Lundroni larg nga porti i sigurt.” H. Jackson Brown Jr.

“Në njëzet vjet nga tani do të jeni më të zhgënjyer nga gjërat që nuk keni bërë sesa nga ato që keni bërë. Prandaj hidhni linjat e harkut. Lundroni larg nga porti i sigurt. Kapni erërat tregtare në velat tuaja.” Eksploroni. Ëndërroni. Zbuloni.  H. Jackson Brown Jr. Jeto I Lumtur.al

“Lundroni larg nga porti i sigurt.” H. Jackson Brown Jr. Read More »

Nëse dikush është prapa në jetë, nuk keni pse t’ia kujtoni. Brianna Wiest

Nëse dikush është prapa në jetë, nuk keni pse t’ia kujtoni. Më besoni, ata tashmë e dinë. Nëse dikush është i sëmurë, ata e dinë. Nëse dikush po dështon në punë, ata e dinë. Nëse dikush është duke luftuar në marrëdhëniet e tij, me paratë, me vetë-imazhin … ata e dinë. Është ajo që konsumon

Nëse dikush është prapa në jetë, nuk keni pse t’ia kujtoni. Brianna Wiest Read More »

Papërsosmëritë nuk janë të meta. A. Degas

Mos u mundo të jesh si gjithë të tjerët, sepse je unike. Çdo grua është e bukur në mënyrën e vet. Papërsosmëritë nuk janë të meta. Ato janë pika të forta, shenja të veçantisë suaj. Dhe nëse keni disa kilogramë më tepër mos e bëni problem. Edhe keshtu je e bukur. Si e pranoni veten.

Papërsosmëritë nuk janë të meta. A. Degas Read More »

Scroll to Top